Werkwijze - NoNoo

Stap 01

Inventarisatie.

U kunt zelf om uw heen kijken of uw nieuwe woonomgeving visualiseren.

Maak uw eigen wensenlijst:

  • hoeveel opbergruimte heb ik nodig
  • waar komt mijn TV te staan
  • moet het kleurrijk worden
  • mag er hout in voorkomen of moet mijn kast een “naturel “ uitstraling krijgen.

STAP 02

Vorm en kleur bepalen

Na uw inventarisatie gaan we naar de volgende stap. Het samenstellen van uw kast.

Hoe doet u dat.

Wij hebben een aantal mogelijkheden om u bij het keuzeproces te begeleiden.

Advies aan huis

Het beste advies is ons inziens bij u thuis . Wij nemen de kleurstalen mee en spelen het spel met de blokjes. De kleur- en houtsoorten kunnen het beste ervaren worden in de omgeving waar de kast komt te staan. Dit doen wij geheel vrijblijvend en gratis.

Bezoek NoNoo Lab

Hier kunt u de NoNoo live zien, de kwaliteit ervaren en het kleurenspel spelen. U kunt ons NoNoo Lab bezoeken op afspraak en er is gelegenheid om langs te komen op onze Demodagen. Deze vinden elke maand plaats.

NoNoo Box aanvragen

Met onze gratis NoNoo Box kunt u thuis de kast gaan samenstellen. Pak uw moment om met de kleurkaartjes te gaan combineren. Zo ontstaat een indicatie van uw eigen NoNoo kast.

WhatsApp video contact

Een snelle en makkelijke manier om als oriëntatie te communiceren. We kunnen uw interieur zichtbaar krijgen en vervolgens onze opgestelde kasten laten zien. Middels de blokjes leggen we uw NoNoo neer en krijgt u een beeld van hoe uw kast kan gaan worden.

Een mooi voorproefje!

Zelf samenstellen

U kunt de zelf samenstel module gebruiken, uw NoNoo intekenen en vervolgens de prijs aanvragen. Neem de tijd, ga op de stoel van de ontwerper zitten en bekijk in alle rust uw eigen creaties. Zelfs de binnenkant van de kast kunt u hier inzichtelijk krijgen en de tekening opslaan.

STAP 03

Productie

Nadat uw kast naar tevredenheid is samengesteld, nemen wij uw NoNoo in productie. De levertijd is 7 weken.

STAP 04

LEVERING & MONTAGE

Nadat we de plaatsingsdatum met u hebben afgestemd, komen onze monteurs uw NoNoo kast leveren en monteren. Optioneel kunnen ter plaatse snoeren worden weggewerkt dmv kabeldoorvoer. Zo laten wij de NoNoo gebruiksklaar achter!

STAP 05

Service: aanpassen, verhuizen, uitbreiden.

Eens een NoNoo altijd een NoNoo.

De hoge kwaliteit en de modulaire opbouw van de NoNoo maakt dat de kast met simpele ingrepen opnieuw is in te delen. Daarnaast is de NoNoo altijd uit te breiden en kunnen ontbrekende panelen bijbesteld worden.

Gaat u verhuizen? Wij helpen u met het verhuizen van uw NoNoo, zodat de kast ook in uw nieuwe woning de plek krijgt die het verdient.

KIJK MEE IN ONZE WERKPLAATS.